Voor architecten

RESITRIX biedt een totaal gamma hoogwaardige afdichtingssystemen voor platte daken, eenvoudig te plaatsen, brandveilig en bovendien milieuvriendelijk. RESITRIX-rollen beschikken over een gloednieuw kwaliteitslabel. Het kwaliteitslabel ‘Warranty by VM Building Solutions’ in combinatie met de correct gevolgde plaatsingsinstructies vormen de waterdichte garantie voor een juiste uitvoering van uw platte dak. De kwaliteit van RESITRIX-epdm wordt op deze manier gegarandeerd en vormt tegelijkertijd de belofte van de dakdekker dat hij met een kwaliteitsvol product werkt en geschoold is om dit te verwerken. Een engagement van de plaatser aan de bouwheer en architect.

VM Building Solutions heeft zijn sporen verdiend als invoerder van EPDM voor dak- en waterdichtingen. Als marktleider in België is VM Building Solutions is uitgegroeid tot een volwaardige partner van bouwheren, architecten en dakdekkers, en is gerenommeerd voor zijn totaalservice. Dankzij de 45 jaar ervaring, een constante aandacht voor kwaliteit en een sterke wil om voortdurend te vernieuwen, heeft VM Building Solutions een unieke knowhow verworven en fungeert als Europees distributieplatform van Carlisle-EPDM-rubber. Jaarlijks zet VM Building Solutions ± 5 miljoen m² dakbedekking op de Europese markt.

Lastenboekmotor

Uw lastenboekbeschrijvingen voor platte daken in enkele muisklikken! De opbouw van het volledige dak! Van dampscherm tot dakafdichting!

Klik hier voor de online lastenboekmotor

Kies een categorie