Resitrix SK W-EPDM met Alulon MF-coating op plat dak basisschool in Eke

Resitrix SK W-EPDM met Alulon MF-coating voor gemeentelijke basisschool in Eke 

In het Oost-Vlaamse Eke werd het dak van de gemeentelijke basisschool afgewerkt met 700 m2 Resitrix SK W. Dit EPDM-dakrubber heeft een gewapende toplaag en onderaan een cachering in zelfklevend SBS-hooppolymeer. Architect van dit project is Karstel Riedel.

De voordelen van Resitrix SK W met Alulon MF-coating 

RESITRIX SK W is een wortelvaste waterafdichting (FLL-gecertificeerd), geschikt voor groendaken.
 De naden van de dakbanen worden gelast met hete lucht. Deze 
bedekking is bestand tegen extreme weersomstandigheden,
 waardoor ze een levensduurverwachting van minstens vijftig 
jaar heeft. Ook zijn er in dit project twee lichtkoepels van 60 x 60 cm geïntegreerd. De afwerking uiteindelijk bestond uit het plaatsen van de dakranden en multiplexoversteek, en het inkleven van vier lichtstraten. Ten slotte brachten de dakwerkers er twee lagen Alulon MF-coating op aan. Hierdoor wordt de zon weerkaatst en wordt de temperatuur op het dak gemilderd. Bovendien houdt de Alulon MF-coating mos-en algengroei tegen zodat het regenwater bij recuperatie helder blijft. 

Resitrix-EPDM op school Eke

100 % kwaliteit en garantie

Met Resitrix kunt u op uw twee oren slapen. De zichtbare bitumen zorgt voor een visuele kwaliteitscontrole van de naden. Ook kunnen de uitgevoerde werken achteraf gecontroleerd worden en biedt de VM Building Solutions Warranty u 10 jaar garantie op het materiaal. Voor een brandveilige en eenvoudige plaatsing waarover u 50 jaar later nog altijd tevreden zult zijn: Resitrix SK W. 

Resitrix-EPDM op school in Eke

VM Building Solutions zorgde, in samenspraak met de architect en de bouwheer, voor een mooie harmonie tussen het juiste technische product en de vakkennis van de dakwerker.

Wenst u meer informatie over Resitrix-EPDM van VM Building Solutions? Neem dan snel een kijkje op onze Resitrix EPDM-website, mail ons uw vragen via info.be@vmbuildingsolutions.be of neem contact op met uw vertegenwoordiger. Wilt u zelf leren hoe u onze Resitrix-EPDM plaatst? Volg dan snel een van onze bijzonder interessante Resitrix-opleidingen! Schrijf u snel in! 

 

Projectdetails

Bouwheer

Gemeente Nazareth

Architect

Karsten Riedel (Nazareth)

Dakwerker

Dakgroep Naessens NV (Zulte)

Hoofdaannemer ruwbouw en afwerking

Casadomus (Merendree)

Hoofdaannemer technieken

Steurbaut Gebroeders (Maarkedal)

Type EPDM

Resitrix SK W

Type gebouw

Lagere school

Plaats van de werf

Eke

Grootte van de werf

700 m2