Resitrix SK W full bond-EPDM op plat dak privéwoning Lovendegem

Resitrix SK W full bond-EPDM op plat dak privéwoning in Spaans Hof Lovendegem

Resitrix SK W full bond-EPDM op het platte dak van een privéwoning. In Lovendegem vindt u aan het begin van het Kort Eindeken het Spaans Hof of Boonaertshof. Hier staat de nieuwbouw privéwoning met kantoor van Giel en Anneleen. Waterdicht gemaakt met Resitrix SK W full bond EPDM van VM Building Solutions.

Resitrix SK W full bond-EPDM op plat dak privéwoning in Lovendegem

De topproducten van VM Building Solutions

De totale dakoppervlakte van deze nieuwbouw woning bedraagt 137 m2 en bestaat uit 2 grote daken en 1 klein dak. Als eerste stap vlamlaste dakwerker Van Severen  het Debobase 4 T/F V50 dampscherm op het dak. Daarop kleefde hij de IKO Enertherm BGF (20 cm) isolatie en de zelfklevende SBS-onderlaag van de Resitrix SK W full bond-dakafdichting. Ten slotte werd deze opbouw vervolledigd door een eindlaag met interne glasvezelwapening.

Resitrix SK W full bond EPDM op plat dak privéwoning in Lovendegem

Het regenwater wordt afgevoerd met de SITA dakkolk en loopt vlot over de Resiflex SK 80 uitzegvoegbandDeze dilatatievoeg vangt het uitzetten en krimpen van de ondergrond op. Alle bewegingen worden door de voorziene niet-gewapende middenstrook opgevangen. Bovendien is hij makkelijk plaatsbaar en zorgt hij voor makkelijke overgangen van platte delen naar opstanden.

Resitrix SK W full bond EPDM maakt dak het hof

Op aanraden van de architecte werd gekozen voor Resitrix SK W full bond EPDM en dit om wel enkele goede redenen. Resitrix SK W full bond EPDM vergt geen onderhoud, is wortelvast en heeft een zeer lange levensduur. Vooral de laatste twee eigenschappen bleken doorslaggevend. Want, later willen de eigenaars van het kleine (living)dak een groendak maken. De wortelvastheid van Resitrix SK W maakt dit 100 % mogelijk. Ook de VM Building Solutions Warranty werd als argument naar voren geschoven.

Resitrix SK W full bond EPDM op plat dak privéwoning in Lovendegem

 

VM Building Solutions Warranty 

Werkt u met Resitrix-EPDM, dan zorgt de VM Building Solutions Warranty voor een uitgebreide garantie op het product. Wilt u zekerheid? Dan kunt u de uitgevoerde werken door VM Building Solutions laten opvolgen. VM Building Solutions komt dan bij u ter plaatse op de werf en voert de nodige controles uit. Als de dakwerker een Resitrix-opleiding heeft gevolgd, het kwaliteitslabel op de gebruikte rollen aanwezig is en de EPDM volgens de correcte plaatsingsinstructies werd aangebracht, dan ontvangt u het Garantiecertificaat.  

Resitrix SK W full bond EPDM op plat dak in Lovendegem

Een bijzonder mooi en geslaagd project met enkele fantastische producten uit ons VM Building Solutions assortiment. Ook met verstomming geslagen? Uit uw dak gaan mag, maar let dan wel op voor de zonnepanelen

Wenst u meer informatie over Resitrix-EPDM van VM Building Solutions? Neem dan snel een kijkje op onze Resitrix EPDM-website, mail ons uw vragen via info.be@vmbuildingsolutions.be of neem contact op met uw vertegenwoordiger. Wilt u zelf leren hoe u onze Resitrix-EPDM plaatst? Volg dan snel een van onze bijzonder interessante Resitrix-opleidingen! Schrijf u snel in! 

 

Projectdetails

Bouwheer

Van Wassenhove Giel en Demyttenaere Anneleen (Gent)

Architect

Cruysweegs Halsberghe Architectenbureau BVBA (Drongen)

Dakwerker

Van Severen NV (Knesselare)

Type EPDM

Resitrix SK W full bond

Type gebouw

Privéwoning + kantoor

Plaats van de werf

Spaans Hof, Lovendegem

Grootte van de werf

137 m2 (2 vlakken + 1 klein)

Welke isolatie

PIR-isolatie (20 cm), gekleefd