Resitrix SK W full bond EPDM op funderingsaanzet in Machelen

Resitrix SK W full bond EPDM op funderingsaanzet nieuwe privéwoning 

In de Polderstraat in Machelen koos dakwerker Günther Van Hoof bewust voor Resitrix SK W full bond EPDM voor de funderingsaanzet van zijn nieuwe privéwoning.

Resitrix-EPDM op funderingsaanzet in Machelen

Resitrix SK W full bond is een EPDM-waterdichting met een zelfklevende SBS-onderlaag en een interne glasvezelwapening die voor dimensionele stabiliteit zorgt. Aan beide zijden van het EPDM-membraan werd een TPE-hechtlaag voorzien. Bij deze werf werd de Resitrix SK W full bond volledig verkleefd geplaatst. Deze volvlakkige verkleving zorgt ervoor dat luchtinsluiting vermeden wordt en ook de wortelvastheid van deze EPDM-rubber is bij funderingen een echte troef.

Resitrix-EPDM op funderingsaanzet in Machelen

 

Resitrix SK W als waterdichte optie voor fundering 

Günther Van Hoof koos Resitrix SK W full bond waterkering omwille van zijn kwaliteit en gebruiksgemak. Ten eerste zorgt de dikte van 2,5 mm voor een goede perforatieweerstand. Ook zijn de naden duurzaam en hebben ze een kleine foutenmarge. De thermische las maakt ze makkelijk uitvoerbaar en de bitumenrups maakt ze visueel controleerbaar.

De naadverbinding is sluitend omdat de bitumen tegen het opgaand metselwerk wordt geföhnd en zo oneffenheden in het metselwerk worden opgevangen. 

Resitrix-EPDM op funderingsaanzet in Machelen

 

Wenst u meer informatie over EPDM van VM Building Solutions? Neem dan snel een kijkje op onze Resitrix-website, mail ons uw vragen via info.be@vmbuildingsolutions.be of neem contact op met uw vertegenwoordiger. Wilt u zelf leren hoe u onze EPDM plaatst? Volg dan snel een van onze bijzonder interessante Resitrix-opleidingen! Schrijf u snel in! 

 

Projectdetails

Bouwheer

Günther Van Hoof

Dakwerker

Günther Van Hoof

Architect

Verbeke Ruben ir. Architect BVBA

Type EPDM

Resitrix SK W full bond

Plaats van de werf

Polderstraat, Machelen (Zulte)

Grootte van de werf

70 m2 fundering

Type gebouw

Nieuwbouw privéwoning Günther Van Hoof